SRB

Karakteristike poslovnog softvera

1. Proveri da li poslovni partner: Postoji? U blokadi? Koji su tekući računi? Koji su matični podaci pravnog lica? Preuzmi podatke za dalju obradu.

  • Nema potrebe da unosite podatke o poslovnom partneru. Kom poslovnom partneru? Proverite u realnom vremenu da li taj poslovni partner postoji? Da li je u blokadi? Koji su njegovi matični podaci? Ažurirajte podatke u aplikaciji. Kako? Lako. Direktnim upitom na bazi Narodne banke Srbije u realnom vremenu.

2. Visokoperformantna obrada velikih podataka pri obračunu PDV prijave

  • „Lako“ je napraviti poslovni softver koji zahteva investicije od više desetina hiljada evra i više u informaciono-komunikacionu infrastrukturu, sa ciljem da obrada podataka bude brza. „Lakše“ je napraviti poslovni softver koji radi stabilno i odzivno, na slabijoj računarskoj konfiguraciji.

3. Integracija sa svim drajverima u zemlji na ime platnog prometa

  • Nemojte da prekucavate izvode ručno u nalog za knjiženje ili u poslovni softver, jednostavno ih uvezite u sistem. Nemojte da kucate virmane ručno ili da se pomažete adresarom iz e-banking softvera, možda pogrešite. Jednostavno izvezite virmane iz našeg poslovnog softvera i uvezite ih u e-banking  softver ili ISIB ili Trezor ili…

4. Integracioni aspektMogućnost detaljnog uređenja načina knjiženja

  •  

    Specifičnosti je mnogo, zahtev je u suštini jedan i isti. A zahtev je: u skladu sa zakonom i pravilima struke. Organizacije, procesi i biznisi (poslovi) su različiti, ali to ne predstavlja problem. U mogućnosti smo da detaljno uredimo šeme knjiženja u cilju automatskog, kontrolisanog i ažurnog knjiženja poslovnih promena.

5. Prosleđivanje na mejl (obračunski listići, računi, IOS-i)

  • Zašto da štampamo, kada možemo da prosledimo?! Zašto da se mučimo, kada može lakše, brže i sigurnije. Suštinski na mikro nivou u svakodnevnom radu, svaka kompanija ima potrebu da ovim dokumentima komunicira sa internim i eksternim korisnicima. Dobar dan, ovde Digitalizacija 😊

6. Digitalno potpisana aplikacija

  • Kontrola, validacija, neporeciva informacija i prezentacija vlasnika programa koji obrađuje Vaše finansijske podatke. Zaštićeni ste od promene programskog koda i drugih zlonamernih pretnji u toku rada. Mi smo investirali u tehnologije.

7. Integracija sa DirectX drajverima

  • Ako mogu igrice, zašto ne mogu poslovni softveri. Ako je grafički procesor brži, nego centralna procesorska jedinica u današnje vreme, zašto ne iskoristiti tu prednost. Ako pružamo grafički atraktivan interfejs zašto da ga ne podržimo i na ovaj način. Jeste nesvakidašnje, ali je urađeno i radi.

8. I to da ne zaboravimo 64 bit, i to je HIT!

  • Da obrada podataka nikada ne bude problem tu je podrška za mnogo veće procesiranje nego što je slučaj u poslovanju privrednih društva.

9. Deo svaka radne/kontrolne/izveštajne forme - DataGrid

  • Tehnologija koja paradigmatično menja operativni pristup operativnih korisnika poslovnog softvera. U jedinici vremena daje značajno veće mogućnosti, brzinu rada, tačnost i bolje upravljanje. Skoro sve što imate u Excelu, sada imate u poslovnom softveru. Pronađi, pretraži, grupiši, sortiraj, pobroj, sumiraj, analiziraj, izopšti, uključi, i/ili/ni/nili…

10. Dokumenta u vezi radno-pravnih odnosa

  • 100 zaposlenih..100 ugovora o radu..100 word fajlova… otvori… izmeni… sačuvaj… štampaj…, ali to nije sve… imamo Rešenja o godišnjem odmoru… Pa to je preko 1.000 različitih word dokumenata. Kako zaista upravljati tim? Kako ne pogrešiti? Nemojte da radite tako. Sa našim programom menjamo pristup ovom poslu.

11. Napredno formatirane napomene dokumenata

  • Nije uobičajeno da se u poslovnom softveru, napredno vizuelno uređuje ponuda ili račun, ali kod nas se to podrazumeva. Korisnik ima Word kontrole formatiranja teksta u softveru i mogućnost da direktno utiče na vizuelno dopadljivu štampu poslovnog dokumenta.

12. Pivot tehnologije u procesu izveštavanja

  • Kako sve te podatke staviti na jedan list papira. Pa lako i lepo. Sa našim Pivot tabelama u DataGrid tehnologiji, verovatno ćete se preorijentisati da ubuduće gledate izveštaje koji podrazumevaju značajno veći skup podataka i informacija, što će Vas posledično dovoditi do boljih, integralnijih poslovnih odluka.

13. Vizuelno inteligentni i atraktivni izveštaji

  • Hajde da se ne zamaramo pregledom sekvencijalnih podataka (tabelarnih) , kada znamo da naš mozak voli paralelno procesiranje (vizuelno), prezentujte vizuelno podatke i brzo i kvalitetno bez napora sporazumite se sa Vašim sagovornicima na zadatu temu.

14. Preuzimanje globalnih podataka putem WebServisa

  • Koliki je iznos minimalne zarade? Koliko iznosi minimalna osnovica za plaćanje doprinosa? Kada je neradni dan? Na koji dan se kamata ne računa? I tako dalje. Tu su naši servisi koji opslužuju u svakom trenutku hiljade korisnika I desetine hiljada operativnih izvršilaca u radu sa našim softverom po brojnim značajnim pitanjima.

15. Preuzmite i koristite kursnu listu od 1.1.2003. godine

  • Od Narodne banke Srbije prema Vama, preuzimanje i upotreba kursne liste u svim programskim segmentima od interesa. Brzo, lepo, lako čak i kada tražite podatke više od 10 godina unazad.

Za sva Vaša pitanja stojimo Vam na raspolaganju

Kontaktiraćemo Vas i dogovorićemo termin, način i druge detalje pružanja D4S rešenja i podrške.

U dogovorenom terminu rešavamo Vaš zahtev.

Kvalitetu pruženih usluga u višedecenijskoj saradnji svedoče reči naših korisnika… više pogledajte OVDE…