SRB

Sigurnosna rešenja

PaloAlto Networks

Palo Alto Netvorks je globalni lider u sajber sigurnosti koji oblikuje budućnost usredsređenu na Cloud tehnologiju koja transformiše način na koji ljudi i organizacije rade. Stalnim inovacijama koje koriste najnovija dostignuća u veštačkoj inteligenciji, analitici, automatizaciji i orkestraciji pomažu u rešavanju najvećih svetskih bezbednosnih izazova. Pružanjem integrisane platforme i osnaživanjem rastućeg ekosistema partnera, prednjače u zaštiti desetina hiljada organizacija.

 • Uređaj: - Zavisno od Vaših potreba.
 • Isporuka, ugradnja i uspostavljanje uređaja PA sa mogućnostima zaštite lokalne mreže od spoljnih napada i upada putem internet linka.
 • Mogućnost kreiranje VPN okruženja, klijenata.
 • Mogućnosts redudantnog napajanje uređaja.
 • Druge mogućnosti.
 • Partner enabled premium support – 1 year
 • Podrška proizvođača
 • Kod nas u cenu je uključena jednogodišnja pretplata na podršku proizvođača.
 • Premium podrška nudi bržu pomoć i veću dostupnost inženjera podrške za najkritičnija pitanja u cilju podrške proizvođača pri održavanja Vaše PaloAlto Networks implementacije, uključujući:
 • Direktan pristup stručnjacima za proizvode: Interakciju sa inženjerom za podršku koji je obučen da brzo razume vaše jedinstvene izazove i dovede ih do brzog rešenja.
 • Upravljanje situacijama: Pošaljite, ažurirajte, upravljajte i proverite status situacije podrške na svim Vašim podržanim PaloAlto Networks proizvodima.
 • Online portal za podršku korisnicima: Portal bogate funkcijama omogućava pristup dokumentaciji proizvoda, bazama podataka za rešavanje problema, interakciji između i podrške korisnika i upravljanju predmetima podrške korisnicima.
 • Dokumentacija i često postavljana pitanja: Pristupite priručnicima za proizvod, tehničkim vodičima, napomenama o izdanju softvera i često postavljanim pitanjima kako biste pojednostavili implementaciju i rešavanje problema.
 • Ažuriranja pretplatničkih usluga: Da bi se osiguralo da su vaši uređaji PaloAlto Networks ažurirani, uređaji se mogu konfigurisati da automatski preuzimaju ažuriranja za App-ID ™ tehnologiju, URL filtriranje, prevenciju pretnji i WIldFire® prevenciju malvera. Možete se odlučiti i za ručno preuzimanje i primenu ažuriranja.
 • Poslednja izdanja funkcija i ažuriranja softvera: Ostanite u toku sa najnovijim ažuriranjima funkcija i softvera.
 • Vraćanje i zamena hardvera: U slučaju kvara hardvera, vratite neispravnu opremu i preuzmite zamenu.

Pristup podršci u asistiranju prilikom rešavanja problema: Direktan pristup inženjerima za podršku je dostupan tokom normalnog radnog vremena.

Sati Premium podrške: Inženjeri za podršku su na raspolaganju 24 sata dnevno kako bi pomogli u rešavanju problema svih nivoa ozbiljnosti.

Threat prevention subscription - 1 year

Antimalware servis u okviru uređaja.

Kod nas u cenu je uključena jednogodišnja pretplata na servis.

Prevencija pretnji - usluga štiti mreže u različitim fazama napada:

 • Skenira sav saobraćaj u punom kontekstu aplikacija i korisnika.
 • Sprečava pretnje u svakoj fazi životnog ciklusa sajber napada.
 • Jedinstvenim prolaskom kroz arhitekturu skeniranja omogućava visoku propusnost bez žrtvovanja bezbednosti.
 • Dnevno, automatsko ažuriranje za novootkrivene pretnje, sa prevencijom dostupne u 300 sekundi za opasnog infektivnog malwere-a koji ruši infrastrukturu u jednom danu od pojavljivanja do inficiranja i istraživanje kroz WildFire™ analizu pretnji zasnovanoj na Cloud servis.
 • Revolucionarni automatski potpisi komande i kontrole generisane na mašinskoj skali i brzina.

Za sva Vaša pitanja stojimo Vam na raspolaganju

Kontaktiraćemo Vas i dogovorićemo termin, način i druge detalje pružanja D4S rešenja i podrške.

U dogovorenom terminu rešavamo Vaš zahtev.

Kvalitetu pruženih usluga u višedecenijskoj saradnji svedoče reči naših korisnika… više pogledajte OVDE…

Sigurnost podataka u pokretu Iron Key

IronKey – najsigurniji Flash drive na svetu

IronKey je razvijen po zahtevu američke vlade. Kompanije ne izlažu svoje USB-ove zahtevnim fizičkim i logičkim uslovima, ali postoje organizacije kojima su ove mogućnosti neophodne. IronKey je prvi prenosivi uređaj koji je dobio FIPS 140-2 Level 3 Sertifikat. Pravljen je tako da pruži maksimalnu sigurnost podataka korisnika, ali to nije sve što može da ponudi. Napredne opcije Vam mogu pružiti prenosivo radno okruženje i kontrolu, a mogu i da ga učine sastavnim delom virtuelnog okruženja.

IronKey rešenje nudi bezbednost na više nivoa:

 • Kao prvo, fizički je ojačan, otporan na vodu, vlagu, prašinu i na pokušaje fizičkog otvaranja.
 • Kao drugo, radi se o uređajima sa ugrađenom, neprekidnom hardverskom enkripcijom koja koristi IronKey kripto procesor na ploči da generiše, zaštiti i upravlja svojim ključevima. Ovu enkripciju nije moguće isključiti, ni namerno ni slučajno.
 • Treće, IronKey ključevi samostalno se brane od raznih zlonamernih programa i napada tako što se otvaraju u read-only modu na nepouzdanim hostovima, suprostavljaju programima za beleženje unosa sa tastature, AutoRun pretnjama, pokušajima otkrivanja lozinke.

Na kraju, upravljivo IronKey rešenje omogućava administratorima da primenjuju bezbednosne polise, prate korišćenje uređaja i automatski povlače autorizaciju ili brišu podatke u slučaju potrebe, čak i ako je uređaj izvan preduzeća

IronKey je rešenje koje su usvojile mnoge banke u svetu i u regiji, i intgrisale ga u svoju postojeću bezbednosnu infrastrukturu.

 • The Federal Information Processing Standards (FIPS) su standardi za informacione tehnologije i bezbednost računara koje sprovodi vlada Sjedinjenih Američkih Država.
 • Kriptočip – zaštitite svoje podatke hardverski baziranom AES 256-bit enkripcijom koja je implementirana na Kriptočipu (VMware, Citrix).
 • Šifra – kreiranjem jake šifre Vi dodatno podižete nivo bezbednosti. Postoje ograničenja u vidu broja dozvoljenih pokušaja za unos šifre, i ako se limit premaši dolazi do pokretanja mehanizma za zaključavanje uređaja.
 • Biometrijska identifikacija – kao dodatni nivo bezbednosti može postojati opcija za skeniranje otiska prsta, kako bi se pristup podacima u slučaju krađe ili gubitka uređaja potpuno onemogućio.
 • Prenosivo radno okruženje – pojedini uređaji imaju mogućnost da na sebi imaju Windows za poneti prilagođen željenom korporatinom izgledu, ili opciju sigurnog daljinskog pristupa mašini korisnika.
 • Hardverska enkripcija – drastično brža od softverske, jer sam uređaj obrađuje sve informacije. Korišćenje hardverske enkripcije povećava bezbednost jer ne postoje „zadnja vrata“ koja se mogu eksploatisati. Nisu potrebni nikakvi drajveri za korišćenje uređaja.
 • Anti Malware odbrana – zaštitite se od virusa, worm-ova I malware pretnji po sigurnost Vaših podataka I uređaja sa antivirus softverom koji konstantno prati transfer podataka ka I iz prenosivog uređaja.
 • Daljinski menadžment – omogućava daljinsko uništavanje ili zaključavanje izgubljenih uređaja ili onih u posedu lica koja su dobila otkaz. Postoje i mogućnosti uvođenja „Crnih listi“ za sajtove kojima želite da zabranite pristup korisnicima.

Po prvi put možete zadržati potpunu kontrolu nad distribucijom i bezbednošću svojih podataka. Način pristupa aplikaciji i korišćenje podataka je organizovan tako da bude bez dodatnih kompleksnosti i troškova. Budite mirni jer u svojim rukama držite sposobnost da zaštitite svoje podatke koje nosite sa sobom.

Uređaji u ponudi:

 • IronKey - Imation proizvodi različite tipove sigurnih USB prenosivih diskova koji dolaze u nekoliko veličina kapaciteta.
 • Defender (H200 biometrijski, H100) - Prvi eksterni hard disk koji je dobio FIPS 140-2 Level 3 Sertifikat, što svakako govori o njegovim mogućnostima u pogledu zaštite i sigurnosti Vaših podataka. Tip H200 ima opciju biometrijske identifikacije, a kapaciteti uređaja su 320GB, 500GB i 1TB..

Softver za daljinsku kontrolu uređaja, kupuje se prema broju uređaja i vezuje za account. Predstavlja licencu za korišćenje web servisa preko servera proizvođača koji omogućavaju upravljanje, kontrolu, nadzor, izveštavanje po pitanju funkcionalnosti ključeva u okviru organizacije. Iskazana cena predstavlja licencu po principu periodičnog iznajmljivanja korišćenje servisa. Period licenciranja je godinu dana. Plaćanje se vrši unapred za period od godinu dana za broj uređaja za konkretan broj korisničkog account-a i za definisane uređaje.

Za sva Vaša pitanja stojimo Vam na raspolaganju

Kontaktiraćemo Vas i dogovorićemo termin, način i druge detalje pružanja D4S rešenja i podrške.

U dogovorenom terminu rešavamo Vaš zahtev.

Kvalitetu pruženih usluga u višedecenijskoj saradnji svedoče reči naših korisnika… više pogledajte OVDE…